"Exigent House S.R.L. va ofera servicii de montaj gresie si faianta "MONTAJ FAIANTA BUCURESTIMontajul faiantei se va face de catre montatori calificati. Peretii pe care se vor monta faianta trebuie sa fie drepti, curati, uscati si fara praf. Pentru toate tipurile de faianta se va tine cont de tipul de adeziv folosit. Rosturile placilor de faianta se vor umple cu chituri speciale. In locurile cu umezeala ridicata; chiuvete, cadite dusuri si cazi se va utiliza silicon in culori ale chitului aplicat.

Preturi montaj gresieFirma nostra va ofera lucrari de placari gresie la preturi promotionale. Preturile pot oscila in functie de dimensiunile placilor, calitatea gresiei, metrajul liniar al plintei, precum si complexitatea lucrarilor si design-ului ales.

Preturi montaj faiantaVa oferim preturi avantajoase la placari si montaj faianta. Preturile montajului pot diferi in functie de dimensiunile placilor, calitatea placilor ceramice, metrajul liniar al plintei, precum si complexitatea lucrarilor.

Amenajari interioareVa oferim lucrari de amenajari interioare in Bucuresti. Amenajarile interioare in imobile consta din: placari faianta, gresie, instalatii, zugraveli etc. Pretul difera in functie de complexitatea lucrarilor.

Parteneri