"Exigent House S.R.L. va ofera servicii de montaj gresie si faianta "AMENAJARI INTERIOARE PRETURIIn lucrari de amenajari interioare a bailor si bucatariilor, un rol primordial il are gresia si faianta. Gresia este o placa ceramica glazurata, portelanata sau mata ce imprima pardoselilor personalitate iar alegerea ei face diferenta in spatiul interior dintre bucatarie, baie, hol sau terasa. Placile de gresie sunt de marimi, grosimi diferite de exterior sau interior. Pardoselile montate cu gresie se intretin usor, sunt estetice si durabile in timp. Pentru amenajari interioare se vor alege placi in functie de destinatia incaperii, de trafic si umiditate. In amenajarile exterioare se vor aplica placi de gresie rezistente la inghet si umezeala si pe cat posibil cu suprafata mata, pentru a evita alunecarea.

Preturi montaj gresieFirma nostra va ofera lucrari de placari gresie la preturi promotionale. Preturile pot oscila in functie de dimensiunile placilor, calitatea gresiei, metrajul liniar al plintei, precum si complexitatea lucrarilor si design-ului ales.

Preturi montaj faiantaVa oferim preturi avantajoase la placari si montaj faianta. Preturile montajului pot diferi in functie de dimensiunile placilor, calitatea placilor ceramice, metrajul liniar al plintei, precum si complexitatea lucrarilor.

Amenajari interioareVa oferim lucrari de amenajari interioare in Bucuresti. Amenajarile interioare in imobile consta din: placari faianta, gresie, instalatii, zugraveli etc. Pretul difera in functie de complexitatea lucrarilor.

Parteneri